نیروی اینفو در نمایشگاه چه وظایفی دارد؟
نوامبر 22, 2023نکات مهم پذیرایی در غرفه نمایشگاهی
نوامبر 27, 2023حضور در نمایشگاه، یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار برای معرفی شرکتها و برندها بشمار رفته و حتی سبکی از تبلیغات نیز محسوب میشود. نمایشگاهها به شما این امکان را میدهند تا محصولات یا خدمات خود را به صورت حضوری به مخاطبین معرفی نموده و تبلیغات رودررو داشته باشید. قطعا بازدیدکنندگان نیز از لمس یک محصول یا دریافت اطلاعات خدمات از مسئولین شرکت به صورت حضوری بیشتر استقبال خواهند کرد.
اما یکی از مهمترین بخشهای این نوع حضور و تبلیغات، جایگاه شما در نمایشگاه و یا همان غرفه شما میباشد. محل غرفه، رعایت نکات مهم هنگام پذیرایی در غرفه، اطلاع از اهمیت طراحی غرفه نمایشگاهی، و البته تامین نیروی انسانی کاربلد و متخصص در زمینهی غرفههای نمایشگاهی همگی از عوامل موثر در معرفی سازمان شما خواهند بود.
اما قدم اول برای داشتن یک غرفه مناسب و جذاب در نمایشگاه، ساختن و آماده کردن سازه غرفه میباشد که در ادامه به معرفی و توضیح انواع غرفهسازی نمایشگاهی از منظر سازه خواهیم پرداخت.
تفاوت غرفهسازی و غرفهآرایی چیست؟
غرفهسازی به عمل ساخت و ساز غرفه در نمایشگاه گفته شده و نقش کلیدی و بسیار مهمی در امکان حضور شما در نمایشگاه دارد، اما غرفهآرایی به دکورسازی و طراحی نوع غرفه اتلاق میشود که بیشتر جنبه زیبایی بصری داشته و قصد ما از نگارش این مقاله معرفی انواع غرفه نمایشگاهی از نظر نوع سازه و توضیح درباره آنها میباشد.
انواع غرفه نمایشگاهی از نظر نوع سازه
درحالت کلی غرفههای نمایشگاهی از نظر نوع سازه به دو دسته زیر تقسیم میشوند:
- غرفه های ساختنی یا خودساز
- غرفههای پیشساخته که زیر مجموعههای زیر را شامل میشوند:
- غرفه اسپیس فریم (Space Frame)
- غرفهسازی پنل آلومینیوم (Panel DISPLAY Stand)
- غرفههای مدولار ( ExHibition System Solution )
غرفههای ساختنی یا خودساز
غرفههای خودساز، غرفههایی ساختنی هستند که بنابر طراحی دلخواه و ایدهآل کارفرما با متریالهایی مانند نئوپان و امدیاف ، چوب، شیشه، پروفیل های آهنی و… ساخته میشوند.
غرفههای اسپیس فریم (Space Frame)
اسپیس فریم یا داربست نمایشگاهی، سازههای پیش ساخته فلزی هستند که معمولا برای نمایشگاهها در فضایی که نیاز به استحکام غرفه دارند، استفاده میشوند. این نوع سازهها از نظر طراحی و نوع ساخت دارای الگوی یکسانی بوده و به طور منظم در کنار یکدیگر قرار میگیرند. اسپیسفریم با استفاده از بستهای اسپیس و ترکیب تعداد زیادی پایه در اشکال هندسی متفاوت یک داربست فلزی را به وجود میآورد که نیرو و وزن را بگونهای موازنه شده به زمین وارد کرده و استحکام سازه را تضمین میکند.
انواع اسپیس فریم
- اسپیس فریم E20D/ E20V TRUSS: این نوع اسپیس فریمها معمولا برای ایجاد فضای تزئینی و سبک استفاده میشود که دارای ویژگیهای زیر نیز میباشد:
- کاربرد در اسپیس فریمهای مربعی و مثلثی
- قابلیت اجرای دهانه از طول ۳ الی ۱۸ متر و تحمل وزن از ۹۷٫۲ الی ۱٫۳ کیلوگرم در طول دهانه برای مدل مثلث
- قابلیت اجرای دهانه از طول ۳ الی ۲۰ متر با تحمل وزن از ۱۲۳٫۲ الی ۳٫۲ کیلوگرم در طول دهانه برای مدل مربع
- اسپیس فریم XU30D: تفاوت این سازه با دیگر اسپیس فریمها در این است که وتر پایینی آنها یک پروفیل آزاد میباشد و این امر حداکثر انعطافپذیری و اطمینان از عملکرد بی عیب و نقص یک سیستم را جهت اتصال نورپردازی ارائه می دهد.
- قابلیت اجرای دهانه از طول ۳ الی ۱۲ متر و تحمل وزن بار توزیع شده یکنواخت از ۲۳۳٫۸۰ الی ۱۱٫۹ کیلوگرم در طول دهانه
- اسپیس فریم H30 SERIES
- دارای لوله های اصلی (۴۸٫۳*۳ میلی متر) با قطر (۱۶*۲ میلی متر)
- دارای اتصال CCS 6
- توانایی اجرای دهانه با طول ۳ الی ۱۶ متر
- تحمل وزن بار توزیع شده یکنواخت از ۵۶۲٫۴ تا ۱۷٫۲ کیلوگرم مورد استفاده برای شکل هندسی مثلث
- تحمل وزن بار توزیع شده در شکل هندسی مربع از ۶۴۹ الی ۲۶٫۳ کیلوگرم در طول دهانه
- وزن بار توزیع شده یکنواخت برای مدل خطی ۹۷۹٫۲ تا ۱۵ کیلوگرم در طول دهانه را تحمل میکند.
- اسپیس فریم VERTO TRUSS: این اسپیس فریم یکی از انواع جدید اتصالات می باشد، که در آن بخشهای متصل کننده دوار به یکدیگر وصل می شوند. از ویژگیهای این سازه میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- قابلیت اجرای دهانه از طول ۳ الی ۲۰ متر و میزان تحمل بار یکنواخت از ۶۴۷٫۴ الی ۲۴٫۸ کیلوگرم برای مدل مربعی
- مونتاژ و دمونتاژ کردن بدون نیاز به ابزار و در کوتاهترین زمان ممکن
- دارای سیستم تطبیق پذیری با توانایی کاربردی بسیار بالا
- زمان تست کردن مونتاژ ۵ برابر سریعتر از سیستمهای اتصال کوپلری و همچنین ۱۰ برابر سریعتر نسبت به سیستم اتصال پیچی میباشد.
- دارای نشانگر ایمنی: وقتی که حلقه قرمز همچنان قابل مشاهده باشد، به این معنی میباشد که اتصال کاملا بسته نیست.
- اسپیس فریم H40 SERIES
- دارای سیستم اتصال CCS 6
- دارای لولههای اصلی (۴۸٫۳*۳ میلیمتر) با قطر (۲٫۲۰ میلیمتر)
- قابلیت اجرای دهانه از طول ۳ الی ۲۰ متر و تحمل بار توزیع شده یکنواخت از ۷۲۴٫۴ الی ۱۵٫۲ کیلوگرم در طول دهانه برای مدل مثلثی
- قابلیت اجرای دهانه از طول ۳ الی ۲۰ متر و تحمل وزن بار توزیع شده یکنواخت از ۸۳۵٫۴ الی ۳۹٫۲ کیلوگرم در طول دهانه برای مدل مربعی
- قابلیت اجرای دهانه از طول ۱ الی ۶ متر و میزان تحمل بار توزیع شده یکنواخت از ۱۲۵۹٫۸ الی ۲۴ کیلوگرم در طول دهانه برای مدل خطی
- اسپیس فریم ASTRALITE 3: این مدل برای فضاهایی با وزن کم و سبک مناسب میباشد.
- دارای یک سیستم پایه متوسط
- قابلیت اجرای دهانه از طول ۲ الی ۱۲ متر وزن توزیع شده قابل تحمل از ۳۴۲٫۶ الی ۸٫۹ کیلوگرم در طول دهانه است.
- اسپیس فریم کروی (منحنی): مونتاژ و پیاده سازی این نوع اسپیس فریم کمی دشوار بوده و نیاز به دقت و بررسی بالایی نیز دارد.
- برای ساخت سوله با عرض ورودی دهانه ۲۰ متر و ارتفاع ۶ متر
- استاندارد نصب حتما رعایت شود، زیرا دارای مقاومت ایستایی مناسبی برای تقسیم بار نمیباشد.
مزایای استفاده از غرفههای اسپیس فریم
از مزایای استفاده از غرفههای اسپیس فریم میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- مقرون به صرفه و امکان اجاره برای شرکتها و سازمانهایی که به مدت محدودی به غرفه نمایشگاهی نیاز دارند. این نوع غرفه را میتوانید از شرکتهای ارائه دهنده خدمات نمایشگاهی مانند گروه خدمات سارینا اجاره نمایید.
- امکان استفاده از وسایل سرمایشی و گرمایشی در فضای اسپیس فریم
- امکان مونتاژ و دمونتاژ سریع سازه غرفه
- حمل و نقل آسان
- ایمنی بالا در هنگام مونتاژ و استفاده
- امکان نورپردازی مطلوب
- مناسب جهت غرفه آرایی
- قابلیت ایجاد سقف برای نمایشگاهها و غرفههای فضای باز
- مقاومت بسیار بالا در برابر شرایط مختلف جوی
غرفههای پنل آلومینیومی (Panel DISPLAY Stand)
پنلهای آلومینیومی دارای استحکام بالایی بوده و سبک و قابل حمل میباشند و به دیوارهای پیشساخته نیز شهرت دارند. از ویژگیهای این پنلهای آلومینیومی میتوان به سازگاری بالا با انواع محیط، قابل استفاده در تمامی مناسبات، مقاومت بالا، امکان استفاده مجدد، راه اندازی و نصب راحت و سریع و… اشاره کرد.
غرفههای مدولار ( ExHibition System Solution )
سازههای مدولار اولین بار توسط بورکهارت لیتنر آلمانی طراحی شد. این سازهها معمولا از جنس ام دی اف 16 میل، پروفیل های آلومینیومی، استراکچر و….. بوده و امکان استفاده از آنها در فضاها و مکانهای مختلف وجود دارد. ساخت و آمادهسازی غرفههای مدولار بسیار کمهزینه و مقرونبهصرفه است و هدف آن صرفا چیدمان غرفه و محصولات میباشد. لازم به ذکر است که سازههای مدولار در برابر شرایط جوی و باد مقاوم نبوده و درنتیجه مناسب استفاده در فضاهای باز نمیباشند.
انواع غرفههای مدولار
مدولار نوعی سازه است که از پایه، قید و پنل تشکیل شده و ارتفاع آن حداکثر به 240 سانتیمتر میرسد. همچنین غرفهسازی به سبک مدولار بر اساس کاربرد و متریال بهکار رفته در آن به دو دسته غرفهسازی مدولار ویژه و غرفهسازی مدولار سالنی تقسیم میشود.
غرفه مدولار ویژه
این غرفه اشکال مختلف، متنوع و ساختار بزرگی داشته و بر اساس نیاز و خواست مشتری، طراحی میشوند.
غرفه مدولار سالنی
این نوع غرفهها معمولا الگوها و شکلهای یکسانی داشته و معمولا توسط برگزار کنندگان نمایشگاهها به جهت استقرار شرکتکنندهها ساخته میشوند و معمولا از امکانات محدود و ابتدایی برخوردار هستند.
اگر تمایل به شرکت در نمایشگاههای مرتبط با زمینه فعالیتتان را دارید، نیازی به نگرانی در زمینه اجارهی سازههای غرفه و خدمات درون غرفه وجود ندارد. شما میتوانید با بهرهگیری از خدمات و امکانات شرکت سارینا، صفر تا صد شرکت در نمایشگاه را به متخصصین این زمینه بسپارید و لذت ببرید.